1. TOKYO THERAPIE – 120 MIN = 105€

Deze behandeling bestaat uit: infraroodtherapie (ver-infraroodstralen), lithotherapie (edelstenen), thermotherapie, negatieve ionentherapie en aansluitend een Japans Detox balneothearpie: volledige lichaamspeeling, een massagebad met detoxkruiden, een volledige lichaamsmassage met aromatische oliën. Voeg daarbij een heerlijke kruidenthee en u kunt terug met een ontpannend en gezuiverd gevoel de wereld aan!

Bent u met regelmaat verkouden of grieperig, heeft u vaak last van koude handen/voeten of lijdt u aan stress, spanning of slaapproblemen? Deze therapie geeft welzijn voor lichaam en geest en brengt een diepe ontspanning. Infrarood warmtetherapie helpt het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Infrarood stralingswarmte geeft pijnverlichting, soepelheid en ontspanning bij mensen met gewricht- en spierpijn, fibromyalgie, artrose, Bechterew, nek- en rugpijn en vele andere pijntjes als ook ouderdomskwaaltjes. Inclusief Japans Detox Balnerotherapie:

 

2. JAPANS DETOX BALNEOTHERAPIE  – 90 min = 85€

Deze behandeling bestaat uit: volledige lichaamspeeling, een massagebad met detoxkruiden, een volledige lichaamsmassage met aromatische oliën. Voeg daarbij een heerlijke kruidenthee en u kunt terug met een ontpannend en gezuiverd gevoel de wereld aan!
onsen

 

 
3. ANTI AGING & STRESS TREATMENT – 90 min = 75€
 

 Verstevigend “Aloe” Anti-Aging zuiverend en verstevigend Masker

Diepe relaxatie door middel van “Shiatsu Rocking & drukpuntmassage”

Dieptereiniging op basis van aromatische stoomdoeken

Zachte lymfedrainage met lavendelolie

optioneel: Aloe bio-cellulose masker 20€

“Deze treatment is een aanrader voor elke vrouw die er instant jonger wil uitzien”


 

48426497_939705102894190_3894766826088824832_n

 


  

Wij vragen aan de klant om eerst naar het toilet te gaan, geen juwelen/make-up te dragen en gsm uit te zetten om vervolgens plaats te nemen in een body detox voetenbad met zuiveringszout en aromatische kruiden. Een massage vervangt nooit een behandeling van een kinesist of dokter. Ook worden er geen seksuele handelingen gesteld noch geduld. De massage heeft enkel tot doel je beter in je eigen vel te voelen.* Geen mannen en kinderen onder 14 jaar toegelaten.  

Voordelen

  • een verkwikkend gevoel en positiever zelfbeeld;
  • toxines worden uit ons lichaam verwijderd wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn;
  • het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen en opgehoopt vocht.

Als u zwanger bent, een pacemaker hebt, aan epilepsie lijdt of een metalen implantaat hebt, dient u een arts te raadplegen alvorens een behandeling te starten.