Contactgegevens

Nancy Castel
Abel Regibo 1
B-9600 Ronse - Vlaamse Ardennen

T +32 (0) 499 43 85 67
E castelnancy@gmail.com

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Join me on facebook:

https://www.facebook.com/groups/754138218091423/

 

 

Ik ben reeds enkele jaren actief als therapeute en wat mij het meest opvalt, is dat mensen vooral nood hebben aan nieuwe energie omdat ze vaak heel erg moe zijn.

Klinkt dit vertrouwd? Je wordt wakker, pendelen, werken, meestal acht uur (of meer), boodschappen doen, pendelen… om dan terug futloos en uitgeput thuis te komen.

Misschien heb je  al gehoord dat yoga helpt om je terug beter te voelen. Maar een actieve yoga beoefening na een veel te drukke werkdag lijkt je niet haalbaar…

Vanaf nu kan je bij mij terecht voor een herstellende yoga ervaring. Anti-Aging & Stress treatment is een behandeling waarbij jezelf kiest. Sommige dagen hebben we meer activiteit nodig, andere dagen hebben we meer behoefte aan ontspanning. Deze behandeling is een echte aanrader omdat ik zo sterk geloof in de kracht en het herstelrecht dat yoga je biedt… Daarbij zijn er nog tal van possitieve bijwerkingen, nl. verjongen & re-balans van lichaam en geest maar ook het bevrijden van de stress veroorzaakt door een jachtig leven of een traumatische ervaring.

Het lichaam is letterlijk een universum op zichzelf en na duizenden jaren medische en anatomische studie begrijpen we nog steeds niet alles wat het doet.  Je hebt 60.000 mijl bloedvaten. Als ze tegen elkaar aanliggen, kunnen ze de aarde 4 keer omringen.  Je maakt 2 miljoen nieuwe bloedcellen per seconde. Dat is meer dan 7 miljard per minuut.  Je circuleert dagelijks 3000 liter lucht door je longen.   Als je 60% van je lever zou verliezen, zou het zichzelf binnen 30 dagen volledig opnieuw groeien.  Over tien jaar heb je een heel ander skelet dan het skelet dat je nu hebt.  Het is moeilijker om blije gedachten te ervaren wanneer je in een gezonken positie zit versus rechtop zitten.  Elke emotie die je ervaart, wordt geassocieerd met een ander neurochemisch evenwicht in het lichaam.

Ik hou van dit soort dingen en daarom ben ik waarschijnlijk een yogatherapeut.

Ontdek samen met mij de fascinerde wereld van yoga en je lichaam.

Voor meer info aarzel niet om me te contacteren via msn, sms of per mail castelnancy@gmail.com

Add a little bit of body text