Contactgegevens

Nancy Castel
Abel Regibo 1
B-9600 Ronse - Vlaamse Ardennen

T +32 (0) 499 43 85 67
E castelnancy@gmail.com

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Join me on facebook:

https://www.facebook.com/groups/754138218091423/

 

 

Ik ben reeds enkele jaren actief als therapeute en wat mij het meest opvalt, is dat mensen vooral nood hebben aan nieuwe energie omdat ze vaak heel erg moe zijn.

Klinkt dit vertrouwd? Je wordt wakker, pendelen, werken, meestal acht uur (of meer), boodschappen doen, pendelen… om dan terug futloos en uitgeput thuis te komen.

Misschien heb je  al gehoord dat yoga helpt om je terug beter te voelen. Maar een actieve yoga beoefening na een veel te drukke werkdag lijkt je niet haalbaar…

Vanaf nu kan je bij mij terecht voor een herstellende yoga ervaring. Anti-Aging & Stress treatment is een behandeling waarbij jezelf kiest. Sommige dagen hebben we meer activiteit nodig, andere dagen hebben we meer behoefte aan ontspanning.

Deze behandeling is een echte aanrader omdat ik zo sterk geloof in de kracht en het herstelrecht dat yoga je biedt… Daarbij zijn er nog tal van possitieve bijwerkingen, nl. verjongen & re-balans van lichaam en geest maar ook het bevrijden van de stress veroorzaakt door een jachtig leven of een traumatische ervaring.

Voor meer info aarzel niet om me te contacteren via msn, sms of per mail castelnancy@gmail.com