Prijslijst:
 
** Tip vraag uw Cadeaubon via castelnancy@gmail.com **
 
Anti-Aging & Stress treatment – €75 – 90 min –
 
Deze behandeling bestaat uit: aromatisch voetbad, dieptereiniging dmv peelingsgezichtsmasker, Japanse Shiastsu massage voor het stimuleren van drukpunten en meridianen(energiebanen) om volledig tot rust te komen, reiniging, een heerlijk ontspannende massage van gelaat. Voeg daarbij een heerlijke biologische fruitcocktail en u kunt terug met een  klare kijk en huid de wereld aan!
 
Bij een min aankoop twv €125 naar keuze uit het gamma www.Foreverliving.be met code 310002073558   - 1 gratis yoga beurtenkaart twv €50
 
Japans Detox Arrangement: balneotherapie  – €85 – 90 min - 

Deze behandeling bestaat uit: volledige lichaamspeeling, een massagebad met detoxkruiden, een volledige lichaamsmassage met aromatische olien. Voeg daarbij een heerlijke kruidenthee en u kunt terug met een ontpannend en gezuiverd gevoel de wereld aan!

 
Tokyo Detox Arrangement: infrarood & balneotherapie – €105 – 120 min
 
Deze behandeling bestaat uit: infraroodtherapie (ver-infraroodstralen),lithotherapie (edelstenen), thermotherapie, negatieve ionentherapie en aansluitend een Japans Detox balneothearpie: volledige lichaamspeeling, een massagebad met detoxkruiden, een volledige lichaamsmassage met aromatische olien. Voeg daarbij een heerlijke kruidenthee en u kunt terug met een ontpannend en gezuiverd gevoel de wereld aan!

Detox kuur op basis van Aloe vera: €125

Een kuur op basis van aloe vera is een weldaad voor je lichaam. Het zit boordevol vitamines en alle toxines worden verwijderd waardoor je meer energie krijgt en je ook nog van de hardnekkige kilo’s af raakt, zorgt voor een mooiere huid en haren, maakt terug collageen aan dus ideaal tegen huidveroudering

Hebt u interesse om een detox kuur te volgen of om snel af te slanken dan kan je vanaf nu bij mij terecht voor raad en advies.

Er zijn verschillende formules, u kiest welke het best bij u past.

U krijgt niet alleen een kuur maar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende yogasessies.

Voor meer info aarzel niet me te contacteren.

Steeds tot uw dienst

Nancy CasteL

 

 

C 9 dagen detoxkuur met Aloe Vera – http://foreverliving.com/page/products/forever-fit/bel/nl€125 – inclusief gratis yogalessen en begeleiding

de6c794f013eb0b1f9ef0fb694d890a8

 

 

Nu detox kuur naar keuze en yoga - persoonlijke begeleiding

De basis van een fit lichaam, met veel weerstand, is een goed werkend maagdarm systeem. Zonder deze basis werkt geen enkel ‘gezondheidsmiddel’. Om het lichaam en alle vitale functies zo optimaal mogelijk te stimuleren, dient het lichaam de juiste voedingsstoffen niet alleen toegediend te krijgen (goede voeding) doch ook op te kunnen nemen (schoon maagdarm systeem).